Friday, 18 April 2014

Atasi Masalah Haid, Sukar Hamil, Kecutkan Cyst Dengan GLA Complex

Salam semua.....lama jugak kan nak update balik....Ramai ke yang tertunggu-tunggu...Hari tu dah janji nak share pasal GLA Compleks ni...Kenapa istimewa sangat GLA ni yea...


Saya start consume GLA ni tahun 2012...Lepas tu terus jatuh chinta...hihihi..Sebelum2 ni sya slalu makan EPO (Evening Primrose Oil). Kalau nak tahu EPO mmg elok untuk kesihatan dalaman wanita. Tapi GLA ni lagi hebat dari EPO...Kenapa??? Jom Tengok....

Dalam minyak english primrose ni mengandungi GLA (gamma-linolenic acid) dan minyak inilah yang berguna untuk selesaikan masalah dalaman wanita. GLA ini juga terkandung dalam bunga borage yang digunakan sebagai bahan utama dalam GLA Complex Shaklee. 

Borage oil mengandungi GLA yang lebih tinggi dari EPO iaitu sebanyak 25% berbanding 10% GLA dalam EPO.

Kelikatan GLA yang lebih tinggi terbukti lebih baik untuk membantu dalam beberapa masalah kesihatan seperti PMS, arthritis, malah ekzema.Selain itu, GLA juga supplement terbaik untuk kecutkan cyst. Sebab dalam GLA juga terkandung Vitamin E...Vitamin E ni kan anti-oksida...

Antara Faedah dan Kebaikan Vitamin GLA Shaklee adalah :

• Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
• Meningkatkan kesuburan/ Sukar Hamil.
• Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
• Membantu dalam menangani menopause.
• Menguatkan kuku & rambut.
• Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
• Membantu menangani ekzema.
• Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
• Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
• Menguatkn immuniti badan.
• Mempelahankn process penuaan.
• Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
• Mengawal kencing manis
• Mengawal kolesterol.
• Bagus untuk saraf.
. Membaiki masalah prostat (lelaki)
. Meningkatkan tahap kesuburan wanita
.Menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik.

GLA Complex ni juga sesuai untuk mereka yang bercadang untuk hamil. Ia berfungsi dengan baik bagi mereka yang mengalami masalah hormon dan kitaran haid yang tidak teratur.

Berminat dengan GLA ni, jom dapatkannya segera !! Hanya RM 91.25 sebotol (60 biji). Cukup untuk bekalan selama 2 bulan.

Hubungi saya, pengedar sah anda....

SMS/WA : 013-9692915 (Niza)

Shaklee Independent Distributor 1077459

Fanpage : Niza Health & Beauty Shop

No comments:

Post a Comment

LinkWithin