Saturday, 28 March 2015

4 Jenis Makanan Singkirkan Toksin

Tahukah Anda?

Toksin terkumpul dalam badan disebabkan oleh kurang senaman, pemakanan yang tidak seimbang dan juga terdedah pada radikal bebas, iaitu asap dan pencemaran.

Kesan toksin dalam badan :-

~ Keletihan
~ sukar tidur
~ gangguan sistem penghadaman
~ wujudnya sel2 kanser, ketumbuhan, cyst.

Makanan Yang Dapat SIngkirkan Toksin
================================

Tuesday, 24 March 2015

Herbal Blend Shaklee Atasi Gigitan Nyamuk

Salam semua... Salam 1 Malaysia..Hiihihi... Gembira saya ari nie..maklumla, rakan saya dah dapat dah cara nak atasi gatal-gatal terkena gigitan nyamuk nie.. Apa yang digunakan?? Haa tak lain, tak bukan... Krim Serbaguna Herbal Blend Shaklee....

Macam-macam fungsi Herbal Blend nie.. saya sendiri memang guna untuk gatal-gatal kulit, sapu kat tumit pecah dan yang paling best saya jadikan Herbal Blend Shaklee nie sebagai losyen harian harian. Satu tiub pelbagai fungsi. Jimat dan selamat untuk anda seisi keluarga.

Wednesday, 18 March 2015

Testimoni ESP Shaklee Untuk Kulit Kusam, Berjerawat

Assalamualaikum w.b.t.. Salam sejahtera semua.. Sapa kat sini yang nak kulit sentiasa nampak cantik dan berseri? Ibarat, tiada kulit kusam, tiada jeragat dan tiada jerawat...? Rasanya, baik lelaki atau wanita .. semua nak kulit yang bebas jerawat, jeragat dan yang penting kulit nampak sekata... Kann.. :-)

Ramai yang sanggup berhabis duit untuk cantik. Ada yang menjaga pemakanan, hanya amik buahan atau sayuran terpilih aje..Kan..kan..? Kini, saya kongsikan apa yag anda dapat jika amalkan ESP Shaklee nie..

Jom ....saya kongsikan beberapa testimoni dari ESP Shaklee Untuk Atasi Kulit Kusam dan Bebas Jerawat.

Cara Atasi Kulit Kusam

Sunday, 15 March 2015

Atasi Kulit Berminyak Dengan Sireh

Ramai di antara kita yang mengalami masalah kulit berminyak. Kulit berminyak disebabkan oleh beberapa faktor antaranya ialah :-


Atasi Kulit Berminyak


a) genetik
b) cuaca dan persekitaran
c) penggunaan produk yang tidak sesuai
d) perubahan hormon dalam badan

Saturday, 14 March 2015

Testimoni Atasi Gastrik Dengan ESP Shaklee

Gastrik? Ramai yang dah laluinya kan?? 
Saya pun pernah juga kena gastrik nie.. Pantang sangat kalau lambat makan. Mula la , angin satu badan. Sampai nak buat kerja pun tak bole. Kat sini , saya kongsikan beberapa testimoni untuk atasi gastrik dengan Shaklee.

Cara Atasi Gastrik
Hot Product yang di sarankan untuk atasi gastrik.

Tuesday, 10 March 2015

Testimoni Turunkan Berat Badan Dengan ESP Shaklee

Di sini saya nak kongsikan beberapa Testimoni Turunkan Berat Badan Dengan ESP Shaklee. Anda bole cuba dan rasai sendiri ESP Shaklee nie.

Testimoni Turunkan Berat Badan Dengan ESP Shaklee #1


Susie Hengon-Taylor: ESP oh ESP. Mula2 beli ESP utk my husband tujuan utk turunkan berat badan. Buatkan utk my husband, terhidu sedap la pula bau ESP. Hati gatal nak tau apa rasa ESP. Saya ni pun mmg suka minum minuman soya. 

1st time rasa, wow....sedap rupanya ESP ni. Since then, setiap kali ada saudara yg dtg melawat kmi di Australia, confirm minta tolong bawakan. Last year balik Sabah, pajak lagi bertong2 utk bekalan balik ke Australia. Kami husband and wife mmg suka sangat ESP. 

Sehinggalah sekarang, ESP tetap menjadi sarapan minum pagi. Wlupun my husband dah turun sekitar 30kg, kami tetap setia dgn ESP. Gastric saya pun dah lama menghilang. Teruk juga gastric saya dulu. Hospital tu jd hotel penginapan huhu... 



Testimoni Turunkan Berat Badan Dengan ESP Shaklee #2

Sunday, 8 March 2015

Tanggal Sel Kulit Mati dan Mekap Dengan Make Up Remover Shaklee

Salam semua... teruja dengar sel kulit mati boleh hilang dengan Make Up Remover Shaklee.. Menarik sungguh... Saya nie memang pengguna Make Up Remover. Walaupun tak mekap mane, tapi bila balik kerja dengan muka yang berminyak, rimas plak rase...!! 

Sel Kulit Mati Hilang Dengan Make Up Remover

Friday, 6 March 2015

Cara Mudah Bancuh ESP Shaklee

Cara mudah untuk bancuh ESP Shaklee.. Memang bayak cara yang anda bole nikmati ESP Shaklee ni...Jom saya kongsikan beberapa cara yang cepat dan mudah untuk minum ESP.

Resepi Mudah Bancuh ESP

Resepi Cara Mudah Bancuh ESP ni saya amik dari Blog MamaFaiz a.k.a PM Cery. Ikut tekak masing-masing.  Saya suka campur dengan jus oren,kadang-kadang campur susu fresh milk tu.

Promosi ESP Soy Protein Shaklee Yang Mengancam

Panas! Panas! Panas! Berita Baik buat semua penggemar-penggemar ESP Shaklee, minuman Soy Protein yang membekalkan tenaga berpanjangan dengan kebaikan protein berkualiti tinggi daripada tumbuhan kini kembali. Promosi Hebat ESP Soy Protein Shaklee memang mengancam. 


Promosi ESP Soy Protein Shaklee 2015

PROMOSI ESP SOY PROTEIN SHAKLEE 2015 YANG KORANG MESTI REBUT !!

Bulan ni adalah bulan terakhir yang korang nak rasa harga camni.. Mulai bulan April nanti, harga ESP ni dah berubah. Kan ke GST dah dilaksanakan...? Bayangkan, harga satu tong ESP yang anda beli sekarang, add 6% gst..Haa dah berapa tue?? Kalau korang rebut promosi ESP bulan nie, jimat banyak tu.. mau 2-3 ratus... Korang rasa camne..?

Wednesday, 4 March 2015

Cara Mudah Atasi Selsema

Nak tahu cara mudah untuk atasi selsema?


Langkah 1: Cara Atasi Selsema Dengan Halia

Boleh membantu menghilangkan rasa sejuk dalaman badan ketika demam. Cara atasi selsema adalah dengan menambah halia dan limau dalam air panas dan minum dua kali sehari.

Langkah 2 : Cara Atasi Selsema Dengan Ikan

Selain kaya dengan protein, ikan seperti tuna, salmon, ikan kembung juga amat kaya dengan Omega-3 asid lemak. Omega 3 ialah sebatian yang membantu dalam mengurangkan keradangan di dalam badan. 

Langkah 3 : Cara Atasi Selsema Dengan Bawang Putih

Sebagai antibiotik semulajadi, bawang putih membantu dalam melawan jangkitan. Selain itu, ia mempunyai beberapa ciri-ciri anti-virus dan juga menghasilkan antioksidan malah lebih baik kalau di makan mentah. 

Langkah 4: Cara Atasi Selsema Dengan Kunyit

Kunyit boleh membantu atasi selsema, dalam merawat jangkitan virus dan bakteria. Kunyit membuktikan ia benar-benar membantu jika menambah kunyit ke dalam makanan yang dimakan ataupun menambah kunyit untuk susu panas dan diminum ketika mengalami selesema.

Langkah 5: Cara Atasi Selsema Dengan Madu

Boleh membantu dan melawan jangkitan bakteria. Malah, madu bermanfaat jika mengalami sakit tekak.

LinkWithin