Monday, 10 November 2014

Bestnya Join Shaklee!!

Selamat Malam,.... Bestnya join Shaklee!!.. Best ke? Ada yang bertanya? Memang best la bagi saya yang tak pernah join mana-mana bisness MLM atau yang seangkatan dengannya.. Haa kenapa saya kata best? 
Jom tengok dulu gambar-gambar kat bawah ni..

Bestnya Join Shaklee
Muka-muka ceria sebab dapat ber-wefie selepas Program Masters Tour Terengganu.


Geng Kami Dari Kemaman
Bergambar kenangan di depan PrinzPark Hotel, KT ketika Masters Tour Terengganu

Bestnya Join Shaklee
Ni ramai-ramai atas pentas bersama Master Nur Zahirah dan sebahagian dari Warga Legasi Anugerah Terindah .

Best kan join Shaklee nie? Dapat together-gether ke mana-mana program dengan upline atau downline. Sekali sekala dapat release tension, plus dapat bertukar-tukar idea, sharing tips camne nak buat sales. Dalam Shaklee ni bukan sahaja ilmu duniawi tetapi ilmu akhirat pun dapat. Nak tahu?? haa kenalah join Shaklee dulu. 

Apa bestnya join Shaklee nie?

Kelebihan Menjadi Ahli
Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Berminat untuk join Keahlian Shaklee? Atau menjana pendapatan bersama-sama kami?

Hantarkan maklumat seperti di bawah dan emel ke yniza@yahoo.com

Nama anda:
No I/c :
No telefon :
Alamat Tetap:
Alamat Penghantaran:
Emel:
Nama & No Acc Bank: (untuk tujuan bonus)
Nama & I/C Pasangan : (Jika berkahwin)

Bayaran RM 75 ke Maybank Akaun :
 1560 5735 9748 (Yusniza Mohd Yusof)


Inginkan dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa dan daftar keahlian anda dengan NizaHealth?


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh Malaysia



Disclaimer : Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Segala testimoni adalah testimoni diri sendiri dan para pelanggan kami. 
 Setiap hasil produk adalah tidak tipikal dan berbeza-beza untuk setiap individu.

3 comments:

LinkWithin