Monday, 29 December 2014

Banjir Pantai Timur:Hulurkan Bantuan, Ringankan Beban

Salam semua.. lama tak post kat sini kan? Kita semua dah maklumkan,  Pantai Timur dilanda banjir besar. Walau pun kampung saya tak terlibat dengan banjir, memang rasa terkesan jugak kat saya.

Pengalaman masa mengajar di Chenor, Pahang pada 2007, sekolah saya dinaiki air hingga ke tingkat satu. Memang banjir lumpur orang kate.  Semua barang keperluan dalam kelas rosak teruk.  Kami ambil masa jugak nak pulihkan kembali keadaan kelas ketika itu.

Thursday, 25 December 2014

14 Tips Elakkan Sakit Musim Hujan

Salam semua, musim hujan dah tiba. Pantai Timur dah dilanda banjir yang agak teruk. Cuaca plak tak menetu. Kejap hujan, kejap mendung dan kadang-kadang panas. Di sini, saya letakkan 14 Tips Nak Elakkan Ditimpa Sakit Waktu Hujan. Tips ni saya ambil dari Majalah Rapi, Keluaran Disember.

14 Tips Elakkan Sakit Musim Hujan

1. Mandi Segera

Segerakan mandi dan bersihkan diri jika anda terkena hujan. Jika anda mudah terkena penyakit cepat-cepatlah mandi apabila sampai di rumah.

Tuesday, 23 December 2014

Atasi Sakit Gigi Dengan Vitamin C Shaklee

Sakit Gigi
Tolong!! Gigi sakit !!
Kita sering berhadapan dengan masalah sakit gigi, kadang-kadang kita akan mengalami gusi bengkak dan kelihatan kemerah-merahan. Punca terjadinya gusi bengkak ini lazimnya disebabkan oleh kekurangan Vitamin C atau kurangnya menggosok gigi yang akan mengakibatkan jangkitan.

Monday, 22 December 2014

3 Tips UntukDapatkan Rambut Sihat Bersinar

Rambut adalah mahkota setiap insan. Tak kira lelaki atau wanita. Ramai yang sanggup berhabis wang ringgit untuk pastikan rambut sentiasa sihat dan berseri. Di sini saya kongsikan 3 Tips Untuk Dapatkan Rambut Yang Sihat Dan Bersinar.


Rambut Bersinar
Ramai yang idamkan rambut sihat dan bersinar macam ni kan?


Cara Elakkan Jeragat Hanya Dengan Vitamin C

Jeragat? Mak aihh..banyaknya jeragat kat muka. Camne nak buat ye. Masalah jeragat ni adalah yang paling ditakuti oleh wanita. Lebih-lebih lagi wanita Asia. Wanita Asia lebih terbedah kepada masalah jeragat kerana kerap terdedah dengan cahaya matahari.

Tips Elak Jeragat
Jeragat / Pigmentasi yang boleh menjejaskan penampilan individu.

Sunday, 21 December 2014

Big Bad Wolf Book 2014 Saya Yang Pertama

Salam semua.. Entry saya kali ni tentang Big Bad Wolf saya yang pertama. Pertama kali dalam sejarah menjejaki kaki ke Pameran Buku Yang Terbesar di adakan di Malaysia. memang teruja sangat dapat ke Big Bad Wolf ni. Lama dah berangan nak datang, akhirnya pada 14 Disember 2014, tertunailah hajat saya ni...Hihi..

Big Bad Wolf ni diadakan di MIECC, The Mines Seri Kembangan. Saya ke sana dalam pukul 3 petang. Pengunjung pun boleh tahan ramainya. Bila dah sampai dalam tu, haaa mulalah rambang mata! Banyak sangat buku yang menarik. Bak kata orang, sedia duit aje..Hihi.. 

Kat sini saya kongsikan beberapa gambar yang sempat di snap masa tu. Buku penuh satu bakul. Nasib baik bawak beg troli, jadi takdela penat nak mengangkut buku ke atas. Heret je.. Hihihi.


Saturday, 20 December 2014

Pengedar Shaklee Terbaik Area Trong, Perak

Assalamualaikum, Selamat Malam semua. Masih mencari-cari suplemen Shaklee di kawasan Utara? Saya perkenalkan Pengedar Sah Shaklee Area Trong, Perak, Intan Salmah Anuar. Intan ni cicit Shaklee saya, seorang yang berdedikasi dan bersemangat waja dalam Shaklee nie.

Pengedar Shaklee Perak

Friday, 19 December 2014

Tips Hilangkan Gatal Dengan Herbal Blend

Herbal Blend Shaklee ni memang bagus. Bukan saya sekadar cakap aje. Memang berkesan. Saya guna Herbal Blend ni sapukan pada tempat yang gatal. Maklumla, kulit saya ni sensitif.

Selain itu, saya juga guna untuk sapu pada tumit kaki dan tempat kulit kering. Ianya tak berminyak pun, dan yang paling penting tak panas. Amat sesuai untuk bayi juga.

Saturday, 13 December 2014

Kenapa Mesti Make Up Remover Shaklee?

Makeup Remover Shaklee ni memang best!!
 :-D 
Saya baru aje pakai ni sebab ada banyak feedback positif dari kalangan SID.  
Makeup Remover Shaklee ni terdapat dalam Set Penjagaan Muka Nutriwhite.

Kenapa saya kata best?? 
Sebabnya, Makeup Remover ni memang tak berminyak langsung. Maklumla, kulit saya memang dah jenis berminyak, salah pakai produk, rasa makin bertambah plak minyak ni. :-D

Gentle Action Makeup Remover
°•○°•○°•○°•○°•○°•○°•○°•○°

♥Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda.
♥Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit.
♥Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit.
♥Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan.

Friday, 12 December 2014

Tips Rahsia Kulit Gebu dengan Collagen Powder Shaklee

Shaklee Collagen Powder adalah supplemen kolagen yang unggul, mengandungi 4,000 mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah. Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular sekitar 1,000 Dalton (berat molekular kolagen disukat dalam Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesi kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Terdapat 7 ramuan utama termasuk ekstrak biji Camelia japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang, Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B, digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam dan luar.

“Terbukti dapat memperbaiki tesktur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu“

Kebaikan Collagen Powder Shaklee
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇


Thursday, 11 December 2014

Tasbih Digital Pilihan Saya

Assalamualaikum.. Selamat malam swmua para pembaca yang budiman... Kenal tak apa tu? Semua tu tasbih...Tasbih biasa, yang mak ayah kita guna dari dulu dan satu lagi ialah Tasbih Digital.

Mudahlah sikit nak kira..Hihihi..Saya suka tasbih digital sebab ianya kecik dan kita boleh tengok berapa banyak dah jumlah zikir kita. Tasbih digital ni, keluaran Al-Hidayah (kalau tak salah ingatan saya)..saya beli di kedai buku yang menjual buku-buku agama dan kerohanian.

Mudah kan?

Tasbih
Tasbih yang digunakan
Jom zikir untuk makanan rohani kita. Subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakbar. Ya Wahhab, Ya Wahhab, Ya Wahhab.


Niza Yusof ;)

Puding Laici Lemak Berkrim Kegemaran Ramai

Puding Laici lemak berkrim disukai ramai!! Panjang benor tajuk entry kali ni... Hari ini saya nak kongsikan Resepi Puding Laici kegemaran saya sekeluarga.

Sebenarnya, resepi ni dikongsikan oleh sahabat saya Pn. Junita. Resepi sebenar namanya  Puding Trutty Fruity. Patut ada buah-buahan segar sebagai hiasan, tapi sebab rajin sangat...saya letak laici je.. pantas!! Hihihi..

Resepi Puding Laici (Trutty Fruity)

1/2 paket agar-agar kering
2 cawan gula
2 liter air
1 tin laici ( dikisar halus bersama sirapnya)
1 tin susu cair
1 paket Coffeemate sedang (225g)
1 tin laici sebagai hiasan. (Resepi asalnya guna hirisan kiwi dan strawberi.)

Wednesday, 10 December 2014

Promosi Terakhir Collagen Powder Shaklee ?

Promosi terakhir Collagen Powder Shaklee?? Biar betul.. Tetiba pihak Shaklee umumkan Collagen Shaklee ada promosi. Beli 3 Percuma 1. Best nyer!! Kenapa plak tiba-tiba ye..! Haa ini semua ada kaitan dengan mesej di bawah:-

"Atas sebab garis panduan proses pendaftaran yang baharu dikenakan oleh kerajaan Malaysia, Collagen akan diberhentikan penjualan buat sementara waktu bermula 1 Januari. Ini bermakna anda ada masa sehingga 31 Disember untuk membeli produk ini.

Oleh kerana tempoh pendaftaran permohonan lesen produk yang baru akan mengambil masa 9 - 12 bulan, pihak Shaklee berbesar hati memberikan kepada anda PROMOSI beli 3 percuma 1

Segera dapatkan stok anda kerana penjualan akan dihentikan bermula Januari 2015."
.

Promosi Disember Collagen Shaklee

Lecithin Shaklee

Lecithin Shaklee di ekstrak dari kacang soya organik bukan GMO dan setiap kapsul mengandungi 530mg lecithin soya. Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu. 


Lecithin Shaklee
Lesitin soya ialah sumber utama kolina, salah satu komponen pengutus saraf asetilkolina yang terlibat dalam penghantaran mesej dalam otak dan sistem saraf.

Lecithin Shaklee diperoleh secara semula jadi daripada kacang soya. Setiap sofgel mengandungi 530mg lesitin.

Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Tuesday, 9 December 2014

Testimoni Set Hamil

Semua ibu mahukan yang terbaik untuk bayi dalam kandungan kan? Di sini saya lemparkan testimoni pengguna Shaklee yang berpuashati dengan Set Kehamilan Shaklee. Set ini bertujuan untuk membantu ibu kekal sihat dan cergas sepanjang kehamilan. Jangan tak tau set ini bole juga juga hingga berpantang. jimat kan??



Set Ibu Mengandung Shaklee

Nak dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa ?
Nak daftar keahlian anda dengan NizaHealth?
Nak menjana pendapatan 2, 3, 4 hingga 5 angka dengan Shaklee?


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh Malaysia

Monday, 8 December 2014

Madu dan Pemakanan Dalam Kehidupan

Madu adalah salah satu bahan yang mesti ada dalam dapur kita. Banyak kebaikan madu untuk kesihatan dan juga kecantikan. Di sini saya kongsikan sedikit fakta mengenai madu, untuk bacaan anda semua.

Fakta ini saya petik dari buku 365 Tip Sihat Gaya Rasulullah, oleh Dr. Mohammad Ali Toha, terbitan PTS.

Madu mengandungi pelbagai enzim yang bermanfaat bagi menjaga kesihatan dan mengubati penyakit. Antara enzim itu ialah:
Madu Lebah

1. Diastase - mengubah polisakarida menjadi monosakarida.

2. Invertase - mengubah glukosa menjadi fruktosa

3. Glukosa oksidase - mengubah glukosa menjadi asid peroksid.

4. Peroksidase - menjalankan proses oksidasi metabolik.

5. Lipase - memecahkan lemak kompleks menjadi asid lemak.

Semua enzim itu bermanfaat bagi tubuh. Bagi memastikan enzim di dalam madu tidak rosak, pastikan ianya disimpan dengan betul.

Madu Asli atau Tidak?

Macam mana nak tahu madu yang anda beli itu asli atau campuran? Ada yang mengatakan semut menghurung madu asli. Cara yang betul bagi menguji keaslian madu adalah dengan mengukur keasidannya. PH bagi madu asli adalah antara 3.4 dan 4.5. Apabila dititiskan ke atas surat khabar, ia tidak mudah diserap.

Oleh itu, hati-hati dengan penjualan madu yang tidak asli. Bukan apa, nanti manfaat yang anda dapat tidak sama dengan apa yang anda harapkan.

Sunday, 7 December 2014

Vitamin E Complex Jadikan Lelaki Gagah?

Vitamin E Complex Shaklee membantu lelaki menjadi lebih gagah?? Haa..tentu sang suami senyum sampai ke telinga. Vitamin E Complex kaya dengan Selenium membantu para suami yang mempunyai masalah "Low Count Sperm".

Vitamin E Complex juga membantu dalam kehangatan hubungan suami isteri. Vitamin E Complex Shaklee membantu menyuburkan organ reproduksi lelaki dan wanita serta membantu meningkatkan kelelakian. Auummm !!

Sebanyak 50% selenium dalam badan lelaki berada di dalam testikel dan duktus selenium. Lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani, maka keperluan supplemen selenium yang cukup amat penting bagi meningkatkan seksualiti lelaki dan kesuburan.

Kesimpulannya, Selenium yang terdapat dalam Vitamin E Complex Shaklee boleh meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat dan perlindungan,terutamanya pada motilitas sperma.


Selain itu, Vitamin E Complex mrmbantu penghasilan hormon estrogen untuk lelaku dan keseimbangan progestron pada wanita. Ia penting dalam mengawal keinginan tarikan dan mood seks.

Testimoni ni dari rakan SID saya, memang kisah benar ni...

"Untuk Vitamin E, pernah makan sekejap sebelum pregnant anak no. 2. Asalnya untuk bagi hubungan intim lagi best dan nak bagi vagina lebih lembap. Bila baca Vitamin E boleh improve kelembapan vagina dan naikkan nafsu seksual(pada sang suami), saya try.Sebab bila bersalin anak no 1, dah setahun lebih mafsu seks tu kurang...so try la jamu...tapi masih sama..jadi, saya cuba Vitamin E. Alhamdulillah, dengan izin Allah, mungkin usaha kita plus Vitamin E Complex Shaklee sesuai dengan saya, saya rasa ada peningkatan hubungan dengan suami. Last, lekat anak no 2...hihi"

Sharing dari Puan A di Grup Inspirasi.

Seronok kan dengar Vitamin E Complex ni membantu hubungan suami isteri. Kita hanya berikhtiar, DIA yang menentukan segala-galanya. Tapi, tak salahkan mencuba? Jom dapatkan segera Vitamin E Complex anda sementara promosi masih berlangsung. Ayuh para suami, jom jadi lelaki gagah!

Nak dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa ?
Nak daftar keahlian anda dengan NizaHealth?
Nak menjana pendapatan 2, 3, 4 hingga 5 angka dengan Shaklee?


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh Malaysia

Saturday, 6 December 2014

Kebaikan Vitamin E Complex Shaklee

Vitamin E Complex Shaklee diperkaya dengan Silenium dan Grape Seed Extract untuk memberikan peningkatan dalam tahap kesihatan kita. Antara kebaikan Grape Seed Extract dalam Vitamin E ini adalah untuk menguatkan dan melindungi sel dalam tubuh kita. Selain itu, ianya juga bagus untuk mengurangkan kebarangkalian sel-sel tumor atau kanser dari merebak.

Numerous studies have investigated the relationship between grape seed extract (GSE) and cancer, and the results are exciting. Grapes contain more power to prevent cancer rather than cure it, though cancer survivors can certainly call upon the grape for the potential to prevent recurrence. Research proves that people who consume diets rich in fruits and vegetables have an overall lower risk of cancer. But why? Scientists suspect that the phytochemicals within plants are the magical compounds that fight cancerous changes within human cells.
(The Anti-Cancer Effects of Grape Seed Extract,http://www.asbestos.com/)

Vitamin E Complex


Selenium juga dikatakan mampu melawan dan mencegah kanser terutamanya kanser payudara dan kanser prostat. Selain itu, selenium boleh meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat dan perlindungan, terutamanya pada motilitas sperma.

Vitamin E Complex Shaklee dibuat daripada minyak biji soya organik dan minyak biji gandum yng kaya dengan Vitamin E dan diekstrak dengan d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E iaitu alpha beta gama delta...

Friday, 5 December 2014

Manfaat SR Vitamin C Plus Shaklee Untuk Kesihatan

Manfaat SR Vitamin C Plus Shaklee Untuk Kesihatan. Banyak betul manfaat Vitamin C Plus ni.

Banyak kebaikan Vitamin C Plus Shaklee

Antara manfaat SR Vitamin C Plus ialah :-

1. Imunisasi / Daya Tahan Badan

Dos yang betul bagi Vitamin C dapat melindungi badan dari jangkitan dan memelihara kesihatan tulang dan gigi. Ia juga meningkatkan keupayaan badan dalam merawat luka dan badan kita juga terpelihara dari bakteria, virus dan jangkitan.

2. Demam Biasa

Vitamin C mengurangkan simptom demam dan bertindak sebagai anti-histamin yang berkesan dengan mengurangkan kesan tidak baik dari demam seperti sakit-sakit badan, selsema dan kesakitan. Vitamin C juga mengawal alergi yang menyebabkan demam. Ia mengurangkan paras histamin dan biasanya mempercepatkan baik demam.

Thursday, 4 December 2014

20 SEBAB KENAPA SHAKLEE PILIHAN SAYA

Kenapa saya pilih Shaklee sebagai bisnes online saya yang pertama? Ramai yang nak tahu kan?? Sebelum nie saya memang pengguna Shaklee terutamanya Vitamin E Extract dan GLA Complex. Tak tahu pun Shaklee ni sebenarnya MLM. Bila dah join Shaklee, barulah saya tahu betapa bagusnya produk Shaklee ni dan ianya dah lama bertapak di Malaysia. 

20 SEBAB KENAPA SHAKLEE?

1. Kekuatan produk. Produk yang bagus. Shaklee  berasaskan bahan semulajadi, melalui kajian terperinci & ujian yg ketat. Shaklee berdaftar dengan KKM dan yang paling penting disahkan halal. Lebih 57 tahun. The Shaklee Difference ~ Always Safe, Always Works, Always Green.

2. Syarikat yang mempunyai kredibiliti dan integriti yang tinggi. Sudah 57 tahun di dunia. Dah established.

3. Sistem yang adil dan terbukti. Yang paling penting patuh syariah.

4. Shaklee bayar bonus yang tinggi pada pengedarnya, 50% daripada keuntungan syarikat (satu ciri syarikat yg baik). Banyak sangat benefit selain cash bonus, ada car bonus dan macam-macam insentif. Satu peluang yg sangat besar. Shaklee sgt menghargai pengedarnya.

5. Satu bisnes yang boleh diwariskan pada anak cucu.

6. Income yg tidak terhad (unlimited income). Boleh jadi passive income dan pelan untuk persaraan. Berpencen dgn Shaklee!

7. Bisnes produk kecantikan dan kesihatan adalah antara bisnes yg terbaik, seperti mana pernah dikatakan oleh DAO & Faisal Abdullah. Industri yang bernilai billion dollar, termasuk di Malaysia.

8. Tidak perlukan modal untuk mulakan bisnes. Tak perlu buat pinjaman bank dan tak perlu berhutang dengan sesiapa.

9. Boleh dilakukan 100% dari rumah. Home-based business.

10. Tak perlukan premis perniagaan. Kan mahal nak sewa kedai.

11. Tak perlu simpan stok yang banyak. Tak ada stok langsung pun boleh.

12. Hampir tiada risiko rugi, barang rosak, tak laku dan sebagainya. Biasanya dalam bisnes, high risk high return.. tapi Shaklee.. no risk tapi high return.. mana nak cari.

13. Kalis recession (kalis kemelesetan ekonomi), insya Allah. Maksudnya dalam keadaan ekonomi bagus atau tidak, orang tetap akan beli. Orang tetap perlukan suplemen dan produk kesihatan.

14. Peluang perniagaan online yg sangat besar, seperti mana kajian oleh SKMM dan Paypal berkenaan peningkatan pembeli online dan nilai yang dibelanjakan secara online meningkat sehingga berbillion ringgit. Daripada kajian seorang pensyarah di Malaysia (yg terbaru), bisnes online lahirkan paling ramai jutawan. Kaitannya dengan Shaklee? Shaklee boleh dibuat 100% secara online, lebih-lebih lagi kita ada online system.

15. Syarat utk berjaya dlm bisnes adalah M.E.S.T.I. Mentor, Elmu, Sistem, Tindakan & Impian. Ramai yang dah berjaya dapat income sehingga 6-7 angka sebulan. Dalam Shaklee, kita dah ada mentor dan sistem yang dah tersedia.. malah, peluang menuntut ilmu yang sentiasa terbuka luas… tinggal lagi TINDAKAN dan IMPIAN saja unutk berjaya.

16. Shaklee menyumbang kepada kepimpinan alam sekitar sejak 5 dekad yg lalu. Syarikat pertama di dunia yg memperolehi pensijilan "Climate neutral". Kita sokong Shaklee, kita juga menyokong usaha ke atas alam sekitar yg lebih baik. GO GREEN.

17. Boleh jadi MLM pahala… peluang untuk dapat pahala yang berpanjangan, walaupun kita sudah tiada di dunia ini (drp ilmu yg dicurahkan generasi demi generasi… menjadi ilmu yg bermanfaat)'

18. Income yang berpanjangan, dengan itu boleh jadi amal yang berpanjangan… walaupun kita sudah tiada di dunia ini (seperti yg dijelaskan).

19. Donald Trump & Robert Kiyosaki pun sokong MLM. Juga DAO, pun sokong MLM. Justeru, kenapa tidak?

20. Suplemen Shaklee sebagai alternatif kepada ubatan kimia dan drugs (ini lebih kpd sebab peribadi tapi satu sebab yang penting juga utk diri saya.. Shaklee jauh lagi selamat daripada ubat yang ada banyak side effect). Shaklee untuk mencegah…  kerana mencegah lebih baik daripada merawat.

*Kredit kepada nenek Shaklee saya, Kak Long Nuzula.


Memang betul apa yang dikatakan dalam point di atas. Sejak saya join Shaklee, bukan sahaja ilmu duniawi yang kita dapat tapi dalam masa yang sama kita mengumpul saham akhirat kita, dengan menyebarkan ilmu dan membantu lebih ramai orang untuk hidup lebih sihat.

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Bandar Chukai/ Kemasek/Kerteh
COD Kuala Terengganu 9Jumaat?Sabtu)
Pos Seluruh Malaysia

Wednesday, 3 December 2014

Cara Membuat Masker dari Vitamin C Shaklee

Cara nak buat masker dari Vitamin C Shaklee. Ada banyak cara yang anda bole buat untuk jadokan masker.

Masker yang dibuat ni adalah campuran ESP dan SR Vitamin C Shaklee. Langkah pertama, amik sesudu ESP dan letakkan di dalam bekas. Kemudian, amik sebiji Vitamin C dan hancurkan. Bila dah hancurkan, mudah sikit nak sebati dengan serbuk ESP tadi. Kalau, anda kena rendam dulu Vitamin C tadi dalam bekas berisi sedikit air. Nak mudah, letak dulu Vitamin C dalam plastik, pastu ketuk-ketuk sampai hancur. Time ni kalu nak lepaskan geram, memang molek sangatla. Hihi.

Mudahkan? Masker tadi anda bole pakai sebelum tidur atau hanya pakai 20-30 minit. Biarkan kering dan anda akan rasai perubahan pada kulit wajah anda. Kulit rasa segar je. Jeragat pun makin pudar. Amalkan 3 kali sehari dan anda akan dapati kulit makin lama makin cerah..Bestkan??


Masker Vitamin C
Yang ini, saya gunakan 1/3 dari Vitamin C dan tak campur dengan produk lain.

Selamat Mencuba. Dapatkan Vitamin C Plus anda dengan harga berbaloi-baloi!!

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh Malaysia

Tuesday, 2 December 2014

Promosi Disember 2014: SR Vitamin C Plus dan Vitamin E Shaklee

Promosi Bulan Disember Shaklee kembali lagi...!! Bulan ini banyak sungguh kejutan dari pihak Shaklee untuk raikan korang semua..Nak cantik, nak sihat, nak kulit gebu, nak kurangkan risiko jantung tersumbat dan yang paling hottt, tentulah untuk suami isteri..hihihi..!!

Promosi Bulan Disember Shaklee, SR Vitamin C Plus dan Vitamin E Extract. Memang dengan harga yang terbaik untuk korang semua.

Vitamin C dan Vitamin E Promo

Promosi Buy 6 Free 1 memang di nanti-nanti oleh semua. memang berbaloi-baloi dengan manfaat yang korang akan dapat. Atau dapatkan TwinPack Kombo dengan harga yang mampu milik dan diskaun 5% dengan setaip pembelian 2 Botol SR Vitamin C Plus atau Vitamin E.

Twin Pack Combo Shaklee December

Jom rebut peluang promosi Bulan Disember Shaklee, SR Vitamin C Plus dan Vitamin E Extract ini. Memang berbaloi-baloi dengan harga yang terbaik untuk korang semua.

Ingin dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa ?
Nak daftar keahlian anda dengan NizaHealth?
Nak menjana pendapatan 2, 3, 4 hingga 5 angka dengan Shaklee?


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh Malaysia


LinkWithin