Saturday, 3 December 2016

Selamat Hari Jadi.. Suprais...!!

Assalamualaikum.... 
Selamat malam semua...

Ni sebenarnya kejadian tahun 2015. Tapi akak baru post kat sini.
Ni nak cerita kisah cikgu terkejut...Hihi
Almaklumla,  anak murid buat surprise kat teacher...  Siap meletop letop lagi...  Nasib la teacher diaorang ni tak melatah..


Anak didik ku yang selalu bikin teacher pening. 



Yang ni diaorang decorate sendiri. Sehari sebelum dah prepare nak sambut birthday teacher. (Teacher dapat info lebih awal dari 'orang dalam').. Hihi

Patin Masak Tempoyak Versiku....

Assalamualaikum...

Selamat sejahtera semua..

Kali ni akak nak tepek sikit pasal patin tempoyak nie..
Ni pun cuba-cuba masak je.. Sambil resepi belajar dengan member..
Nak kata sedap tu idokla, tapi bole la nak tampung perut yang keroncong.. hihi


Akak ni tak berapa makan pedas dan akak suka kuah dia cair, tak pekat. Ikut selera memasing. Versi akak ni memang kurang pedas, budak-budak pun bole makan.. hehe

Ni akak share resepi yang tak seberapa nie..Kalau nak cuba silakan. Tapi, AWAS.... akak main campak-campak je.. sesedap rasa anak tekak.. hihi

Friday, 2 December 2016

10 Sebab Collagen Shaklee Lain Dari Yang Lain

 10 Sebab kenapa korang mesti amik Collagen Powder Shaklee ni...




#Sebab No 1

Pengambilan setiap sachet boleh dapat 4000mg kolagen dari sisik ikan merah.

#Sebab Ke 2

Ikan merah ni adalah sejenis ikan yang sangat-sangat premium.

#Sebab Ke 3

Bukan yang boleh diperolehi dari pasar malam atau supermarket tau.

#Sebab Ke 4

Ikan besar. Hidup bebas dalam lautan sedalam 5000meter.

 #Sebab Ke 5

Ia mampu menahan tekanan air sehingga 20 pound.

#Sebab Ke 6

Keupayaan ini membuatkan kolagen dari sisik ikan ini sangat-sangat lasak dan elastik.

#Sebab Ke 7

Saiz Molekul atau jisim nya sangat-sangat kecil iaitu 1000 dalton saja

#Sebab Ke 8

Brand lain (kolagen powder atau liquid di pasaran) bersaiz sehingga 300,000 dalton. Saiznya sangat besar dan sudah tentu kesannya jauh lebih lambat.

#Sebab Ke 9

Saiz molekul kolagen Shaklee sangat-sangat kecil dan penyerapannya sangat superb dan cepat diserap oleh sel kulit.

#Sebab Ke 10

Bukan sisik ikan saja ada dalam kolagen Shaklee ni. Tapi ada juga 7 bahan aktif dalam kolagen ni.


Ini untuk tujuan kelembapan, keanjalan dan antioksida yang istimewa untuk elakkan serangan pada sel kulit.


Istimewa kan Collagen Powder Shaklee ni...Untuk lebih info baca lagi dan klik ...






Dapatkan Collagen Powder Shaklee hari ini dengan harga istimewa.

Hubungi :

Yusniza
SMS/WASAP 013-9692915
COD Chendering, Bandar Marang dan Kawasan Sekitarnya
Pos Seluruh Malaysia, Brunei

LinkWithin