Monday, 19 January 2015

Multivitamin Boleh Dikunyah ; Chewable Vitalea For Children

Salam sejahtera, kali ni saya nak kongsikan pasal Multivitamin Untuk Kanak-Kanak, Chewable Vita-Lea bagi anak-anak yang ada masalah untuk dapatkan pemakanan seimbang. Maklumla, anak-anak kan kurang gemar makan sayur-sayuran. 

Vita-Lea For Children ni  terdapat beberapa komponen Vitamin B yang sesuai untuk kesihatan dan perkembangan anak-anak anda. Vitamin B ini terdiri daripada B1, B2, B6, B12, Asid Folik, Niacin, Biotin, dan Pantothenic Acid. Kesemua kompenen ni perlu diambil untuk kesan yang optimum. 

Best !! Vita-Lea, Multivitamin Untuk Kanak-Kanak mengandungi vitamin dan mineral dalam 1 tablet. !! :)

Tuesday, 6 January 2015

9 Manfaat Vivix Shaklee Anda Patut Tahu

Bulan ni memang meriah dengan promosi. Salah satunya ialah Vivix Shaklee. Ada yang menggelarnya si tonik ajaibVivix Shaklee dihasilkan dari bahan-bahan terpilih dan bermutu tinggi.

Vivix Shaklee Untuk Semua


Kebaikan Vivix Shaklee

Saturday, 3 January 2015

8 Teknik Menjemput Rezeki

8 Teknik  Menjemput Rezeki.  Bagaimana kita mahu menjana pendapatan yang dirasakan mencukupi untuk seluruh keluarga kita.  Menjemput rezeki lebih sesuai diaplikasi untuk memastikan gaji dan bonus yang kita dapat itu sentiasa cukup dan diberkati.


8 Teknik Menjemput Rezeki

1. Solat Awal Waktu -  Sentiasa menjana hak Allah. Allah akan menjaga hak kita dengan mencukupkan semua perkara termasuk Rezeki.

Friday, 2 January 2015

5 Sebab Mesti Ambil Cinch Energy Tea

Berita baik untuk anda semua !! Shaklee Cinch Energy Mix Tea kesayangan ramai dah kembali !! Senyum sampai ke telinga kann semua.. Barula orang kata misi nak turunkan berat badan diteruskan dengan jayanya...  
Cinch Energy Tea
Kini Kembali _ Cinch Energy Tea Untuk Meningkatkan Stamina

Gempar !! Promosi Januari Shaklee Yang Ohsem!

Alhamdulillah, tahun baru 2015 dah muncul. Shaklee Malaysia dengan bangganya telah melancarkan promosi hebat dan Ohsem. Memang saya suka sangat dengan promosi khas untuk detox ni.
Promosi Berganda Vivix® dan Alfafa Complex Shaklee. Best kan??

Alfafa Complex dan Vivix ni bukan sahaja untuk detoks, malah lebih dari itu. Alfafa Complex ni berfungsi sebagai manjakani /jamu bagi wanita yang dah berumahtangga.. Ehemm..ehemm, apa yang best tu..Haa kenala cuba.. Selain itu, alfafa ni memang sesuai untuk mereka yang ada psoriasis, gatal air dan resdung.

Bagi anda yang tak suka telan tablet, moleklah ambik Vivix ni. Hanya sesudu sehari aje. Memang terbaik dari bahan-bahan terpilih. 

LinkWithin