Friday, 3 July 2015

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Pesakit Kencing Manis, Darah Tinggi

Vivix Shaklee adalah penemuan baru dari Shaklee di rumus khas dengan bahan-bahan semulajadi yang terbukti berkesan membantu mencegah hingga ke DNA. Hebat tak??

Di sini ada beberapa testimoni  Vivix Shaklee yang terbukti membantu menurunkan kadar paras gula bagi pesakit diabetes, darah tinggi dan lain-lain.


Testimoni Vivix Darah Tinggi
Vivix membantu menurunkan paras gula pesakit diabetes.
Bagaimana Vivix Shaklee berfungsi?

Pengeluaran Tenaga yang Menurun oleh Sel-Sel - Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, maka fungsi sel menurun. Ramuan VIVIX menggalakkan pembentukkan baru mitochondria untuk meningkatkan tahap tanaga di dalam sel.

Penimbunan Protien AGE - Penimbunan berlebihan protin AGE (Advanced Glycation End products) boleh menyebabkan tahap selular yang akan menggangu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan VIVIX adalah untuk melambatkan pembentukan protin AGE.


Promosi Hebat Untuk Kesihatan Anda..!!

Promosi Vivix Januari Beli 6 Percuma 1  dan Beli 2 Dapat 5% diskaun!! 

Best kan.... Banyak yang anda jimat jika membeli dengan harga promosi. Kalau tak percaya, hubungi saya untuk kita kira2 berapa jumlah penjimatan yang anda bole dapat!! Jangan terkejut tau... :)

Nak dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa ?
Nak daftar keahlian anda dengan NizaHealth?
Nak menjana pendapatan 2, 3, 4 hingga 5 angka dengan Shaklee?


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915

No comments:

Post a Comment

LinkWithin