Jumaat, 31 Julai 2020

Jus Sarang Burung Paling Best

Assalamualaikum..

Kali ni admin nak kongsi berkaitan dengan Jus Sarang Burung paling sedap di Malaysia. 

Bird's Nest Juice keluaran Eve Essential ni terdapat dalam 3 perisa beet iaitu Aloe Vera, Longan dan Quinoa.


Sabtu, 3 Disember 2016

Selamat Hari Jadi.. Suprais...!!

Assalamualaikum.... 
Selamat malam semua...

Ni sebenarnya kejadian tahun 2015. Tapi akak baru post kat sini.
Ni nak cerita kisah cikgu terkejut...Hihi
Almaklumla,  anak murid buat surprise kat teacher...  Siap meletop letop lagi...  Nasib la teacher diaorang ni tak melatah..


Anak didik ku yang selalu bikin teacher pening. 

Patin Masak Tempoyak Versiku....

Assalamualaikum...

Selamat sejahtera semua..

Kali ni akak nak tepek sikit pasal patin tempoyak nie..
Ni pun cuba-cuba masak je.. Sambil resepi belajar dengan member..
Nak kata sedap tu idokla, tapi bole la nak tampung perut yang keroncong.. hihi


Akak ni tak berapa makan pedas dan akak suka kuah dia cair, tak pekat. Ikut selera memasing. Versi akak ni memang kurang pedas, budak-budak pun bole makan.. hehe

Ni akak share resepi yang tak seberapa nie..Kalau nak cuba silakan. Tapi, AWAS.... akak main campak-campak je.. sesedap rasa anak tekak.. hihi

Jumaat, 2 Disember 2016

10 Sebab Collagen Shaklee Lain Dari Yang Lain

 10 Sebab kenapa korang mesti amik Collagen Powder Shaklee ni...




#Sebab No 1

Pengambilan setiap sachet boleh dapat 4000mg kolagen dari sisik ikan merah.

#Sebab Ke 2

Ikan merah ni adalah sejenis ikan yang sangat-sangat premium.

#Sebab Ke 3

Bukan yang boleh diperolehi dari pasar malam atau supermarket tau.

Jus Sarang Burung Paling Best

Assalamualaikum.. Kali ni admin nak kongsi berkaitan dengan Jus Sarang Burung paling sedap di Malaysia.  Bird's Nest Juice keluaran Eve ...