Friday, 2 January 2015

5 Sebab Mesti Ambil Cinch Energy Tea

Berita baik untuk anda semua !! Shaklee Cinch Energy Mix Tea kesayangan ramai dah kembali !! Senyum sampai ke telinga kann semua.. Barula orang kata misi nak turunkan berat badan diteruskan dengan jayanya...  
Cinch Energy Tea
Kini Kembali _ Cinch Energy Tea Untuk Meningkatkan Stamina

Cinch Energy Tea Mix Shaklee merupakan Teh eksotik putih, merah dan hijau Matcha dipetik dengan berhati-hati dan diadun sempurna untuk menghasilkan minuman yang sungguh luar biasa. Ia bertindak pantas untuk memberikan rangsangan tenaga semula jadi di samping meningkatkan kesihatan keseluruhan.

5 Sebab Anda Mesti Ambil Cinch Energy Tea Mix ni...

            1. Rangsangan tenaga secara semula jadi dan selamat

            2. Sedap diminum, sama ada panas atau sejuk

            3. Alternatif terbaik kepada snek manis dan kopi

            4. Cepat bertindak untuk meningkatkan tenaga

            5. Bungkusan berbentuk ‘stick’ yang mudah bagi setiap sajian

Manfaat Cinch Energy Tea
Di adun dari bahan bermutu untuk manfaat sepanjang hari

MANFAAT CINCH ENERGY TEA MIX SHAKLEE

  • Merupakan bahan anti-oksidan (pejuang kanser yang kuat)
  • Membantu mengawal kerosakan DNA
  • Membantu menurunkan paras kalori dalam kolesterol
  • Memberikan stimulasi tenaga
  • Membantu membakarkan lemak
  • Membantu untuk detox
  • Membantu merendahkan tekanan darah tinggi
  • Melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya
  • Antibakteria dan antiviral
  • Menggalakkan kulit yang sihat
  • Mengurangkan gula dalam darah. Membantu mengurangkan gejala kencing manis
  • Baik untuk pencernaan dan boleh mengelakkan cirit birit
  • Membantu melawan penyakit seperti athma dengan mengembangkan saluran pernafasan

CAMPURAN TEH TERPILIH DALAM CINCH ENERGY TEA MIX SHAKLEE


Match Green Tea Powder  - Disediakan secara semulajadi untuk menyimmpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksida.

Red Tea Extract - Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol - pejuang kanser yang kuat. Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang daripada merebak.

White Tea Extract - Juga dikenali sebagai teh hijau muda dengan mempunyai kandungan antioksidan yanglebih tinggi berbanding teh biasa.

Rooibos Red Tea Extract - Tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan yang kaya dengan sebatian polifenol antioksidan.


CARA MINUM CINCH ENERGY TEA MIX SHAKLEE

Cara Minum Cinch Energy Tea Mix
Minum di waktu petang memang syokk !!

Cara minum Cinch Energy Tea Mix Shaklee cara saya... Hihihi.. :)  Saya minum macam minum teh ais.. campur dengan sedikit madu..walla...Memang syok minum time panas.. Kadang-kadang saya minum suam-suam, bawak bekal untuk drive balik Kemaman. Mata segar je rasa. Tak mengantuk. Kalau nak lebih sedap bole tambah perahan lemon dalam tu. Ikut citarasa anda semua...

Jom semua, meh pakat-pakat order Cinch Energy Tea Mix ni untuk kekalkan tenaga anda sepanjang hari. Semua orang bole minum. Kalau nak order, boleh hubungi nombor di bawah ye! Konsultasi percuma untuk anda !


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh Malaysia

Nak dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa ?
Nak daftar keahlian anda dengan NizaHealth?
Nak menjana pendapatan 2, 3, 4 hingga 5 angka dengan Shaklee?

Hubungi segera 013-9692915 sebelum rakan anda dah dapat manfaat yang diinginkan!!

Disclaimer (Penafian) :

Penafian ini adalah berkaitan dengan Blog NizaHealth. Semua maklumat, keterangan produk, serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. 



4 comments:

  1. Macam best je rasa cinch tea ni. Khasiat pun banyak. Bolehlah cuba nanti :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best..cubalah... memang badan rasa ringan jer..sbb angin pus2 keluar..hihi

      Delete
  2. Masyaa Allah...saya suke sgt cinch tea ni..die laa teman saya utk stay up & boost energy sy bile bdn penat sgt2..plus bantu saya tingkatkn metabolisma sy yg tgh berdiet ^_^..suke3!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...saya pun suka..kalu drive mmg amik nie.. tak ngantuk ... badan pun ringan ajer kann... :)

      Delete

LinkWithin