Tuesday, 2 September 2014

Promosi Mealshakes Beli 3 Percuma 1 Untuk Atasi Sembelit Kanak-Kanak

Wah promosi bagus bulan nie... berganda-ganda untung bagi anda yang dapatkan Mealshakes Shaklee bulan ni.. Beli 3 dapat percuma satu lagi Mealshakes bernilai RM113. Mana lagi nak cari kan??

Kenapa Shaklee dah dua kali buat promo Mealshakes nie?? Mestila Mealshakes ni banyak kebaikannya, ye dak??

Merupakan makanan segera ' on the go meal' yang rendah lemak dan rendak indeks glisemik. Amat sesuai sebagai makanan tambahan kepada kanak-kanak.

Kebaikan Mealshakes

* Membantu menyelesaikan masalah athma dan ekzema anak

*Membantu anak lebih fokus

*Meningkatkan kecerdasan minda anak

*Anak lebih aktif dan ceria

*Sangat jarang jatuh sakit seperti demam, selesema dan batuk

*Sangat membantu menyelesaikan masalah asma di kalangan kanak-kanak

*Bagus untuk kanak-kanak yang kerap sembelit

*Meningkatkan berat badan anak

*Menambah selera makan anak

*Sesuai untuk anak yang picky eater

*Menguatkan sistem imun anak anda

*Kulit anak lebih cantik dan gebu

*Anak lebih cepat belajar 



Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.


Dengan kombinasi Meal Shakes dan Omega Guard / Chewable Vita C ia membantu meningkatkan sistem pertahanan tubuh anak anda , memperbaiki selera dan kesihatannya secara menyeluruh.

Testimoni #1 dari rakan saya sendiri (Pn. Norsiah) - anak beliau ada masalah sembelit. Berusia 5 tahun. Doktor yang syorkan Mealshakes. Sejak amalkan Mealshakes, anak beliau dah tak mengalami sembelit lagi. 

Testimoni #2 dari sepupu saya (Pn. Hafizah)  - Juga anak mengalami masalah penghadaman. Setelah mencuba Mealshakes selama 2 minggu, anak beliau berupaya membuang air besar dengan lancar. 

Semuanya dengan IzinNya jua. Kita hanya berikhtiar untuk mencari yang terbaik buat anak-anak dan keluarga kita.


Wahhh banyak kan khasiat Mealshakes nie... Memang bertepatanla Promosi September Beli 3 Percuma 1. Edisi Jimat dan Untung. Sesuai juga untuk mak, ayah yang tak mahu amik pil. 

Dapatkan hari ini dengan harga yang super duper jimat. Nak beli 1 pun bole, tapi kalu beli dua ada special offer untuk anda!!

Hubungi Sekarang untuk penjimatan hebat!!

Niza

SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh Malaysia


Disclaimer : Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Segala testimoni adalah testimoni diri sendiri dan para pelanggan kami.







No comments:

Post a Comment

LinkWithin