Monday, 6 April 2015

GLA Complex Shaklee Khas Untuk Kesihatan Wanita

Kenapa GLA Complex Shaklee Sesuai Untuk Wanita? Seperti yang kita tahu GLA ni banyak manfaat kepada kaum wanita.

EPO Versi Shaklee

Kaya dengan Minyak Borej, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E


GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borej, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.
Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.*

SET WANITA: SENGGUGUT & HAID TIDAK TERATUR
GLA: Wanita yang mengidap senggugut tidak dapat menukarkan acid linolenik dengan baik untuk menjadi GLA. Oleh itu, pengambilan GLA tambahan dapat meringankan simptom senggugut.

OSTEMATRIX: Sebelum haid bermula, paras bekalan kalsium akan menurun menyebabkan emosi tidak stabil dan simptom senggugut yang lain. Ostematrik membekalkan kalsium tambahan untuk mengawal turun naik perasaan serta simptom-simptom lain.


Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Tidak boleh diambil oleh wanita hamil

Dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewaDan daftar keahlian anda dengan NizaHealth untuk menikmati penjimatan sehingga 20-30%.
Atau berminat untuk menjana pendapatan 2, 3, 4 hingga 5 angka dengan Shaklee?


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA/ Telegram 013-9692915
Shaklee Bandar Chukai/Kerteh/Paka
Pos Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

LinkWithin