Friday, 3 April 2015

Cara Atasi Senggugut Dengan GLA Complex

Entri saya kali ni tengtang Cara Nak Atasi Sengugut Dengan Shaklee. Pernah tak rasa bagaimana sakitnya bila senggugut? Sakitnya tuh di sini kan?? Tak bole nak ceritakan perasaan sakit bila senggugut... Saya kalau senggugut memang standby pain killer atau panadol 2 biji. At least, bila makan tu kurangla rasa sakit. 

Tapi, itu dulu... Sejak kenal dengan GLA Complex Shaklee nie dua tahun yang lepas, dah tak cari panadol dah. GLA Complex nie ibarat macam EPO (Evening Primrose Oil) la.. Tapi bila tanya Pakcik Google, GLA Complex ni dah lengkap dengan EPO di dalamnya. So, memang terbaikla !! Ok, korang mesti nak tahu apa kaitan GLA Complex ni dengan Senggugut kan?? 

Saya dah dua tahun amalkan GLA Complex ni, dan dah dapat pelbagai manfaat dari GLA nie. Pertamanya, senggugut dah hilang.. Ya, HILANG! Dah tak sakit lagi dah.. Mula2 dulu tak perasan, tapi bila dah 4-5 bulan amalkan GLA nie.. sakit waktu datang bulan dah beransur kurang.. Dah tak guling2 macam dulu lagi..Hihi..

Selain, senggugut hilang, kulit saya pun lembap aje.. Bila gosok-gosok kulit tu, rasa licin jer.. Chewahh... Dan yang paling best... jerawat yang hinggap waktu datang bulan pun dah tak ada... Bestkan?? 

Jom tengok apa fungsi GLA Complex Shaklee nie...


Nie plak TESTIMONI dari pengguna GLA Complex Shaklee.. 


Macam mana?? Saya memang syorkan pada adik-adik atau kakak-kakak yang selalu alami senggugut, cubalah GLA Complex nie. Mampu hilangkan senggugut jika diamalkan secara konsisten. Tambah plak bulan nie ada promosi best sangat.. Anda bayar 6 botol tapi DAPAT 7 botol dan Beli 2 BOTOL anda DAPAT LESS 5%.. Berbaloi-baloi kan...!! Cepat-cepat dapatkannya sebelum senggugut anda melarat !

Inginkan dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa dan daftar Keahlian dari NizaHealth?


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
COD Bandar Chukai, Paka, Kerteh
Kuala Terengganu (Jumaat-Sabtu)
POS Seluruh Malaysia (Pos Laju / Gdex)



No comments:

Post a Comment

LinkWithin