Tuesday, 1 July 2014

Promosi Vivix Si Sirap Shaklee.... Anti Penuaan, Anti Oksida

Yuhuuu... Gembiranya hari ini... Maklumlah, bulan ni promosi VIVIX... banyak dah khasiat VIVIX nie... saya pun dah amalkannya...

Beli 6 Percuma 1, dapat free membership dan free postage lagi.. Promosi VIVIX kali ini memang tepatlah.. Kenapa saya kata tepat? Sebabnya ni kan dah bulan Ramadhan, tak lama lagi nak raya... SO, VIVIX memang pilihan terbaik kalau nak nampak muda dari usia sebenar...


Banyak untung nie... bole share dengan member2.. Jom-jom, bulan nie kita grab peluang yang ditawarkan.

Saya mahu nampak muda, rasa muda dan sihat sentiasa!


Hubungi saya :-


Niza
013-9692915
Shaklee Independent Distributor


No comments:

Post a Comment

LinkWithin