Saturday, 30 August 2014

Vitalea Multivitamin Untuk Tambah Tenaga Elak Pitam

Vitalea Shaklee adalah multivitamin dan mineral pertama yang dicipta di dunia. Disaluti dengan serbuk nutrisi - spirulina. Vitalea Shaklee merupakan tablet mutivitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia.

Ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan anak sangat digalakkan untuk mengambil Vitalea dalam diet harian mereka kerana Vitalea mengandungi 12 vitamin dan 7 mineral penting serta keperluan iron yang diperlukan oleh ibu. Sesetengah ibu hamil atau menyusukan anak mudah merasa pitam atau pening kepala kerana kekurangan zat besi dalam badan.

Zat besi dalam Vitalea membantu meningkatkan hemaglobin, redakan kesakitan akibat senggugut, membantu tumbesaran, melawan penyakit, mengelakkan keletihan dan juga masalah anemia.


Multivitamin dan mineral pertama yang dicipta untuk membekalkan tenaga


Vitalea ini mengandungi 120 tablet. Mereka yang bermasalah mudah pitam, kekurangan nutrisi atau tenaga disarankan untuk mengambil Vitalea 1-2 biji 2 kali sehari.


Amaran : Vitalea tidak digalakkan diambil bersama-sama produk tenusu seperti susu dan ESP.
                 Vitalea juga tidak boleh diambil oleh Pesakit SLE dan Thalasemia. Sila rujuk doktor
                 anda terlebih dahulu.


Inginkan dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa dan daftar keahlian dari NizaHealth?


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh MalaysiaDisclaimer : Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Segala testimoni adalah testimoni diri sendiri dan para pelanggan kami.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin