Saturday, 18 October 2014

Satu Hari Sahaja; Promosi SR Vitamin C Shaklee

Satu Hari Sahaja !! Hari Ini Sahaja!! 18 OKTOBER 2014 !! Promosi Beli 6 Percuma 1 SR Vitamin C Shaklee.

Hanya Satu Hari Sahaja

Shaklee Sustained Release Vita-C Plus (SR Vita-C) merupakan produk pertama yang menawarkan vitamin c dengan kawalan pelepasan secara semulajadi yang menggunakan proprietari dengan sistem penyaluran semulajadi yang melepaskan vitamin C sedikit demi sedikit dalam masa lima jam.


Sebagai satu antioksidan yang kuat, vitamin C merupakan nutrien yang mempunyai fungsi menyeluruh yang dapat menyokong kesihatan jantung, kesihatan imun, keutuhan sel serta kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan pembuluh darah.

Menggunakan kawalan pelepasan secara semulajadi (sustained released) sedikit demi sedikit dalam masa lima jam.


Manfaat Utama:-

Membentuk Kolagen
Kolagen adalah sebatian asa otot, tisu, gusi , rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.

Membaiki Simptom Pendarahan
Kekurangan Vitamin C menyebabkan gusi berdarah, lebam di kulit, pemulihan kecederaan yang lambat, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

Peningkatan Sistem Imun
membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mempertingkatkan alergi hidung dan kulit serta astma.

Memerangi Kanser
Ia adalah satu-satunya anti oksida yang berkuasa, mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan.

Mencantikkan Kulit
Ambil Vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen yang menyebabkan jeragat.


>>>Cadangan Pengambilan:

Hanya sebiji sehari untuk tujuan kecantikan/kesihatan.
Bagi yang ada sinus/resdung bolelah ambik 2 biji sehari selepas makan ye!


Cepat-cepat !! Rebut Peluang dalam masa yang terhad !! Saya dah, anda bila lagi!! Hubungi saya sekarang untuk PROMOSI BELI 6 PERCUMA 1.....Hari Ini Sahaja!!

1 Botol ada 180 biji - Untuk Penggunaan Selama 6 Bulan. Jimat lagi Untung nie....!!


Inginkan dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa dan menjadi sebahagian dari MagicAuraFamilies?


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

LinkWithin