Friday, 6 February 2015

Promosi Februari 2015 Yang Hot

Selamat  malam semua... Wahh dah lama tak bagitau nie..Promosi yang hot bulan nie...!! Promo Hebat Februari..Macam-macam ada. :)

Jom kita tengok apa yang hot sangat nie...

1) Vitalea Iron (Dewasa) Buy 6 Free 1
2) Ostematrix Buy 6 free 1
3) AJHT Buy 3 free 1
4) Vitalea for Children Buy 3 free 1
5) Ostematrix Buy 2 discount 5%
6) Vitalea Buy 2 discount 5%


Promosi Februari Shaklee 2015
Best kan Promosi Bulan Februari nie... Syokk !!

APA KELEBIHAN PROMOSI BULAN NI?
+++++++++++++++++++++++++++++++


1. Vitalea - Merupakan multivitamin yang penting untuk menyokong keperluan zat dan nutrisi pemakanan harian kita untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Pengambilan multivitamin terbaik membantu menguatkan sistem imun dan menggalakkan kesihatan jangka panjang.

Vitalea Multivitamin The Best
Buy 6 Free 1 atau Buy 2 Get 5% Discount

Asasnya, semua individu memerlukan vitalea..ia membantu:


- memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain dgn lebih efektif
- mencantikkan dan menegangkan kulit
- kuku yang licin, 
- menguatkan akar rambut
- mencegah penyakit tiroid@ beguk(sebab kurang iodin..dan dlm vitalea ada iodin)
- penting utk diet (if kurang makan, vitalea bantu beri bertenaga, tidak lesu)
- preggy dan bf perlu ambil vitalea kerana mineral dan vits serta iron penting utk tumbesaran anak. jika iron kurang, mereka akan mudah pening atau mudah pitam
- membantu mereka yg ada kekangan untuk mendapatkan sumber iron akibat harga yg mahal atau sumber laut yg terhad atau mereka yg alah kpd mknan laut.

Testimoni : Pn. Nor Rohayu" ...4 month. Mom n siblings semua mkn vitalea. Takde penat sgt rasanya terutama adik yg belaja kt mrsm yg sgt hectic. Sgt sesuai disyorkan untuk anak2 yg study kt baring school"



2. Vitalea Kids - Ada 18 Vitamins dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan anak-anak kita.


Rasa Anggur yang hebat. Anak anda pasti suka. Vita-Lea For Children. ( <--Klik Sini)


3. Ostematrik - Kalsium dengan gabungan magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, dan boron. Semua nutrien di atas sangat perlu dalam suatu tablet kalsium bagi memastikan penyerapannya 99% dalam badan kita, dan menghalang endapan sesetengah mineral.

Makan Ostematrik
Testimoni Ostematrik Untuk Tidur Yang Lena ZZZZzzz
Ostematrik Untuk Siapa
Beli 6 Percuma 1 atau Bole amik TwinPack (dapat 5% diskaun)..Untung Sangat !!
Nak tahu lebih lanjut manfaat Ostematrik nie... Klik sini !!

4. AJHT - Satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi - sendi.

Joint Health Shaklee
Beli 3 Percuma 1
Testimoni AJHT
Testimoni Lutut Dah Tak Sakit Lagi. Samalah macam mak saya, sejak kenal AJHT nie...dah tak amik yang lain.. Alhamdulillah, serasi.
Menarik kan promo Februari  nie... memang sesuai sangat untuk mak ayah kat kampung.. utk isteri hamil yang sembelit, utk anak2 yg tak dapat vitamin yg secukupnya.. Memang best sangat nie.. Untung sangat..

Kalau anda kenal mana2 ahli keluarga atau rakan2 yg sakit2 sendi, sembelit, boleh hubungi saya untuk pesanan. 

Inginkan dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa dan daftar keahlian dari NizaHealth?

Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh Malaysia



Disclaimer : Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Segala testimoni adalah testimoni diri sendiri dan para pelanggan kami.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin