Saturday, 28 February 2015

Set Sendi Untuk Ibu Bapa

Masih mencari-cari Set Sendi yang sesuai untuk ibu bapa anda? Atau mencari Set Sendi untuk diri sendiri?

Kenapa Mesti Pilih Set Sendi dari Shaklee?

Set Sendi Untuk Ibu Bapa atau sesiapa saja ini mempunyai 3 komponen utama yang menyokong keperluan antara satu sama lain.

# Komponen Set Sendi 1 : Advanced Joint Health Tablet  - Mengaktifkan pergerakan dan kelancaran sendi.

Shaklee Joint Health Tablet:

  • Ialah formula proprietari yang menampilkan gabungan bahan-bahan yang sangat efektif dan terbukti berkesan untuk menyokong pergerakan, fleksibiliti dan fungsi sendi yang sihat
  • Diperbuat daripada bahan yang bertindak pantas untuk membekalkan khasiat pemakanan kepada sendi
  • Mengandungi rumusan berpaten yang terdiri daripada ekstrak Boswellia dan Ekstrak Jagung serta nutrien penting lain termasuk Zink, Kuprum, Mangan dan Vitamin C untuk memberikan keselesaan dan melancarkan semula pergerakan sendi
  • Shaklee Joint Health Tablet adalah 100% rumusan vegetarian yang hanya berasaskan tumbuhan dan mineral.
Sakit Lutut Kini Hilang

# Komponen Set Sendi 2 : Omega Guard - Suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan yang membekalkan 1000mg asid lemak Omega3 termasuk DHA dan EPA.

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata.

Omega nie memang BEST tau! Memang bagus untuk ibu yang tengah berpantang atau pun yang lepas berpantang yang mengalami masalah sejuk2 dan lenguh2 sendi.
Omega nie memang banyak khasiat. Antaranya:

merendahkan kolestrol jahat
mengurangkan risiko kebas2 kaki
membantu warm the chest
bagus untuk kurangkan serangan gout dan ateritis
kurangkan masalah PMS


# Komponen Set Sendi 3 : Ostematrik  - Kalsium penting untuk pembentukan dan penyelenggaraan tulang dan gigi, pembekuan darah, denyutan jantung yang normal dan rembesan hormon"

OSTEMATRIX SHAKLEE SESUAI UNTUK : 


  1. Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.
  2. Sakit kepala yang teruk dan berhari2.
  3. Mereka yang mempunyai masalah pecah2 di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki.
  4. Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
  5. Mereka yang mempunyai masalah kekangan pengambilan bahan2 tenusu seperti susu. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
  6. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.
  7. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.

Amacam, best kan Set Sendi ni... Bagus untuk anda atau ibu bapa yang ada masalah sakit lutut dan sendi. Maklumla, lutut kalau dah sakit, dah hilang pelincir kat dalam tu..memang payah nak buat kije. Kalau operate tu, berapa agaknya kos ye?.. Saya pilih untuk mencegah... Anda bagaimana plak??


Set Sendi


Jom tengok testimoni kat bawah nie:-


Testimoni Set Sendi

Lutut dah tak sakit..

Testimoni AJHT


Inginkan dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa dan daftar keahlian dari NizaHealth?


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh Malaysia


No comments:

Post a Comment

LinkWithin