Sunday, 22 February 2015

Chewable Vite_Lea Nutrisi Lengkap Anak Anda

Mahukan anak ada membesar bagai juara? Menjadi johan di sekolah dan di rumah tanpa memikirkan nutrisi yang mereka perolehi? Kini, anda tak perlu risau lagi... Shaklee telah memperkenalkan Multivitamin terbaik untuk si comel anda...Chewable Vita_Lea For Children, multivitamin unggul boleh dikunyah ni sesuai untuk anak-anak yang sedang membesar.


Vitalea For Children@NizaHealth


Kenapa mesti Vita_Lea For Children?

√ Mengandungi 14 nutrisi yang dipertingkatkan.

√ 10 nutrisi memenuhi 100% keperluan harian.

√ Vitamin berkuasa ! 100% vitamin C,D dan E, tambahan 8 jenis Vitamin B.

√ 200mg kalsium, magnesium, zink, copper dan lbi !

√ Pemanis semulajadi dengan xylitol yang tidak sebabkan kaviti

√ Tiada perasa dan pemanis tiruan, atau pengawet tambahan.

Tanpa gluten dan semestiya rasa anggur yang sangat best !



Xylitol untuk gigi yang sihat
Xylitol ada, kaviti tiada ... :) Untuk gigi dan gusi yang sihat


Apa fungsi Vitamin yang ada dalam Vitalea For Children ?

1. Vitamin B - Membantu dalam pembesaran minda, penghasilan tenaga dan membantu si manja anda untuk lebih fokus.
2. Zat Besi - Membantu dalam penghasilan sel darah merah.
3. Vitamin C - Untuk gigi, gusi dan kulit yang sihat.
4. Iodine - Pertumbuhan yang normal bagi penghasilan hormon.
5. Zink - Membantu meningkatkan sistem imunisasi dan merawat luka.
6. Vitamin A - Untuk kesihatan penglihatan.
7. Magnesium - Kesihatan tulang dan mengekalkan sistem saraf dan otot yang normal.
8. Kalsium, manesium, copper dan Vitamin D - Membantu dalam kesihatan tulang


Manfaat Chewable Vitalea


Chewable Vita_Lea For Children sesuai di ambil oleh kanak-kanak yang berumur 4 tahun ke atas. Hanya sebiji sehari selepas makan. Bagi kanak-kanak yang berumur bawah dari 4 tahun, mak ayah mesti awasi sebab tablet ni sebesar duit syiling 10 sen. Bimbang tercekik jer.. Kalau anak-anak ada dah bole mengunyah tu tak de masalah la. Deawasa pun boleh amik nie,.Rasanya memang best, rasa anggur !

Harga Vita-Lea For Children ni tak mahal pun kalu nak bandingkan dengannutrisi yang anak anda dapat. Hanya RM 111 sebotol. Mengandungi 60 biji tablet boleh dikuyah.

Dapatkan sebotol hari ini. Kini anda tak perlu risau lagi tentang nutrisi anda anda. Dapatkan harga promosi Februari dengan belian 3 botol dan anda akan dapat PERCUMA 1 botol Chewable Vita_Lea For Children. Best kan??


Nak dapatkan produk Shaklee dengan harga istimewa ?
Nak daftar keahlian anda dengan NizaHealth?
Nak menjana pendapatan 2, 3, 4 hingga 5 angka dengan Shaklee?


Hubungi : 

 
Shaklee Independent Distributor (1077459)
SMS/WA 013-9692915
Shaklee Kemaman/Kuala Terengganu
Pos Seluruh Malaysia


No comments:

Post a Comment

LinkWithin